Liedjesprogramma’s, (solo)concerten, cabaret en overige live optredens (professioneel gebruik)

Als u een of meer muziekwerken van Harry Bannink wilt gebruiken in een liedjesprogramma, (solo)concert, cabaretvoorstelling of ander live optreden – anders dan musicals en muziektheatervoorstellingen – dan valt de openbaarmaking onder het zogeheten klein recht. Dat betekent dat u voor de openbaarmaking vooraf toestemming nodig hebt van Buma/Stemra. Als u voor uw uitvoering een of meer muziekwerken van Harry Bannink opnieuw wilt (laten) arrangeren en/of bewerken, dan hebt u bovendien vooraf afzonderlijk toestemming nodig van de Erven Harry Bannink.

Nieuw arrangement | bewerking

U hebt vooraf toestemming nodig van de Erven Harry Bannink.

De live uitvoering (openbaarmaking)

U hebt vooraf toestemming nodig van Buma/Stemra. U kunt daarvoor op de website van Buma/Stemra een gebruikerslicentie aanvragen. U meldt het gebruik van de betreffende muziekwerken van Harry Bannink aan via de website van Buma/Stemra middels een setlijst-opgaveformulier.

Opname verveelvoudigen | openbaar maken

Wilt u een opname maken van uw uitvoering en deze verveelvoudigen middels dragers – vinyl, cd, dvd, enzovoorts – of online openbaar maken, kijk dan ook op de pagina »Audio- en audiovisuele opnamen.

Contact opnemen

» Erven Harry Bannink
» Buma/Stemra